Website compleet geupdatet!

Het werd volgens mij wel weer eens tijd om wat aan mijn website te doen! Bij deze gedaan. Een nieuw uiterlijk, duidelijk, licht en simpel. Op mijn website lees je wie ik ben, wat ik doe, en wat mij interesseert. Welkom op DaveGerrits.nl

Columns schrijven?

Ja of je het echt een column moet noemen is nog maar de vraag, maak er van wat jij er van maken wilt. Fijn… in mijn vrije tijd schrijf ik nog wel eens. Het doel van mijn ‘columns’ is om mijn eigen mening te uiten over een actueel onderwerp in het nieuws. Geen aanval op iets of iemand… Maar gewoon mijn eigen ongezouten mening geven, hoe ik ergens over denk.

Ook nog een podcast?

Waarom niet…? Misschien wel 2 of 3… Nee ik moet wel realistisch blijven. Mijn columns verschijnen ook in een column. Zo geef ik je 2 keuze’s hoe je mijn columns kunt volgen. Zelf lezen, of achterover leunen en luisteren, aan jou de keus!

Plan ligt er, voor nog een podcast

Omdat ik het podcasten ambieer, ligt er ook nog een plan voor een tweede podcast. Een podcast waarbij ik met een gesprekspartner het gesprek aan ga. Hoe dat er allemaal exact uit gaat zien, is nog even afwachten. Ik ben met de ontwikkeling en het verder uitwerken van het concept bezig. Hier op mijn website lees je er later vast meer over.