Waarom maakt Dave radio?

Waarom maakt Dave radio?
Radio maken doe ik al sinds begin 2005. Volgende maand dus al 12 jaar! Altijd alles zelf geleerd zonder begeleding. De laatste jaren is het radio maken voor mij een moment van ontspanning geworden. In het dagelijks leven, hebben mij partner en ik de zorg van onze zoon die 24 uur behoeft. Met veel bezoeken aan ziekenhuis en meer. De momenten dat ik met radio bezig kan zijn, is voor mij complete ontspanning. Het is een grote passie van mij, vandaar dat ik radio blijf maken zolang dit kan. En dit doe ik dus met een grote passie en de liefde voor radio en muziek. Een top radiomaker ben ik niet… Hier en daar gaat het wel eens mis met de engelse uitspraak, maar daar werk ik aan! Gek genoeg dat ik dit zeg, maar het wordt al beter! Verder vind ik het altijd geweldig als luisteraars reageren tijdens mijn programma, over wat dan ook. Zo ontstaan er zo nu en dan mooie verhalen op de radio.

Radioprogramma ‘de avondshow’

In mijn programma (de avondshow bestaat al sinds 2009) op radio 890 probeer ik een mooi muziek aanbod te brengen. Aangevuld met het nieuws en het weerbericht en de verkeersinformatie. En enkele items zoals vandaag de dag, jou request en het laatste artiesten nieuws. En als de luisteraar nog een idee heeft of iets te melden heeft verwerk ik dat er ook in.

Podcast Dave’s 10!
Naast mijn radio programma ‘de avondshow’ op radio890, start ik binnenkort ook met een wekelijkse podcast, Dave’s 10! In deze podcast hoor je eigenlijk gewoon hoe ik mijn week heb ervaren (hoogetepunten en dieptepunten), en de realiteit uit de wereld. Het mooie is dat ik aan de 10 gebeurtenissen van die week een plaat ga koppelen! Zo krijg je wekelijks een hele leuke top 10 lijst, met van alles en nog wat. Deze podcast zal wekelijks op mijn mixcloud komen te staan, en wellicht ook een plekje krijgen in de programmering van 890.

Liked it? Take a second to support dave on Patreon!
Posts created 86

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: