Vandaag in Gewoon Dave! 11 oktober 2014

Het is weer zaterdag en zoals je gewend bent hoor je Dave dan ook weer met zijn programma Gewoon Dave! Zoals je ook al hebt kunnen lezen, duurt dit radioprogramma nu ook een uur langer dan je gewend bent tot 23:00u!!

Vandaag in Gewoon Dave, Natuurlijk weer zoals je gewend bent de betere muziek waaronder de hedendaagse muziek, maar ook trekt Dave weer die fantastische golden oldies koffer los en brengt hij weer een aantal fantastische platen uit het verleden. Natuurlijk kun jij als luisteraar ook vanavond weer een bijdrage leveren in ‘Jouw Request‘ Vraag je plaat aan bij Dave, bedenk er een bijzondere reden bij en voeg Dave toe op Skype (davegerrits)… De rest gaat vanzelf… (hoe je jouw plaat aan kunt vragen hoor je in het radioprogramma).

Ook gaan we weer terug in de tijd… in de ‘Nummer 1 uit de nederlandse top 40 van het jaar ….‘ Ja juist wij gaan terug naar het jaar 1977. Verder kun jij ook nog meedoen met Quest IT! Heb je een vraag voor Dave? Stel jouw vraag via ask.fm/davegerrits of via deze website (www.davegerrits.nl) aan de rechterkant.

En natuurlijk ook aandacht voor het formele gedeelte… Het weerbericht, en het opmerkelijk nieuws! Dat en nog veel meer, vanavond vanaf 20:00u in een GLOEDJE NIEUWE Gewoon Dave!

Liked it? Take a second to support dave on Patreon!
Posts created 86

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: