Vanavond (zaterdag 6 september 2014) in Gewoon Dave!

Het is weer zaterdag dus weer tijd voor een gloednieuwe Gewoon Dave! vanaf 20:00u tot 22:00u op Radio Aktief Populair!

Met vandaag weer een mooie allround muziek mix van de hedendaagse muziek tot in de golden oldies! En natuurlijk zoals je gewend bent van Dave, een aantal leuke items! Om te beginnen ‘De nummer 1 uit de nederlandse top 40 van het jaar ….‘ Vandaag gaan we terug naar het jaar 1986, week 36. Precies 28 jaar terug in de tijd! Weet u nog welke tracks er destijds zich in de top 40 bevonden? Je hoort het in Gewoon Dave!

Daarnaast weer een nieuwe ‘Jouw Request‘ En een nieuwe Quest IT! Stuur jouw vraag in voor Dave! Dit kan via www.davegerrits.nl op de homepage aan de rechterkant. En natuurlijk ook nog even het formele gedeelte met het opmerkelijk nieuws en het weerbericht!

Tijdens de uitzending kun je met Dave chatten, en Dave zou jouw zomaar kunnen bellen, op die manier kom jij misschien wel in de uitzending! Bijv voor het item ‘Jouw Request’…. Voeg Dave toe op Skype!  ‘davegerrits

Vanavond 20:00u tot 22:00u een GLOED nieuwe Gewoon Dave! KLIK HIER om te luisteren en mee te kijken via de studio webcam!

KLIK HIER om alleen te luisteren!

Liked it? Take a second to support dave on Patreon!
Posts created 86

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: