Podcast in optimale kwaliteit met set Rodecaster pro

Wellicht heb je het al wel voorbij zien komen op 1 van mijn social media kanalen… Ik heb een Rodecaster pro en Rode podmic besteld! En ze zijn binnen! Voordat ik vol lof over deze set ga babbelen eerst even naar het begin.

Beginnen bij het begin

De meeste weten het wel dat ik ‘vroeger’ radio maakte en voice-over producties deed. Waar ik vervolgens in 2016 mee ben gestopt door tijd gebrek, mede door de intensieve 24×7 zorg van mijn zoontje. Vervolgens vond ik wat ruimte om toch met audio en mijn stem bezig te zijn. Een podcast maken! Super leuk om te doen.

Opnemen met basis apparatuur

Al mijn podcasts die ik gemaakt heb tot en met 30 juli 2021 zijn gemaakt met ‘basis’ apparatuur. Simpel mengpaneel, computertje en that’s it! Maar daar komt per 2 augustus 2021 verandering in.

Rodecaster pro & Rode podmic

De rodecaster pro maakte ik al kennis mee in 2018… Ik was meteen verkocht op dit apparaat. Destijds mocht het apparaat toch wel wat kosten, waardoor ik hem nooit heb gekocht. Nu jaren later in 2021 heb ik het wel gedaan. De Rodecaster pro en de rode podmic zijn in mijn bezit! En wat ben ik meteen verkocht!

Professioneel mengpaneel ‘all in’

Op 31 juli 2021 werd deze set afgeleverd. Alles open gemaakt, aangesloten en gaan! Wat mij meteen al op viel is het lichte gewicht. De vele mogelijkheden… En de superieure kwaliteit! Ik praat wat door de microfoon om de boel te testen, en dat geluid is gewoon ‘dik’!! Ik was meteen verkocht! De rodecaster pro is natuurlijk ook een alles in 1 device. Alles wat je nodig hebt om professioneel op te nemen is aanwezig, inclusief de processing. Mijn persoonlijke mening, een heel dik apparaat!

Podcast voetbalpraatjes

De afgelopen weken heb ik mijn meest succesvolle podcast nieuw leven ingeblazen… De laatste aflevering werd gemaakt in de zomer van 2018, en nu in 2021 is deze podcast weer terug! De afgelopen weken nog in de basis kwaliteit, maar vanaf maandag 2 augustus in een dik en professioneel geluid! Vanaf deze maandag wordt voetbalpraatjes opgenomen met de rodecaster pro en de podmic.

Voetbalpraatjes is op alle favoriete platformen te vinden

Ook niet onaardig is dat je mijn podcast overal kunt beluisteren, op deze website… Maar ook gewoon op je favoriete podcast platform zoals Apple podcasts, Spotify en Google podcasts. Je bent van harte welkom om eens te luisteren!