Over mij

Welkom op mijn website! Ik ben Dave Gerrits. Vader van een zorg intensieve zoon met 24×7 zorg. Naast dat ik zorgverlener ben voor mijn zoontje, ben ik ook ondernemer, schrijf ik zo nu en dan en ben ik een podcast  liefhebber.

Dag en nacht zorgverlener

De zorg voor mijn zoontje gaat door, dag en nacht. Heel bewust heb ik eind 2015 de keuze gemaakt om te stoppen met werken voor een werkgever. Dit omdat ik en mijn partner zolang mogelijk zelf voor ons zoontje willen zorgen. Ooit komt er een moment dat dat niet meer kan! Zolang wij het zelf kunnen doen, doen we dat zonder twijfel, en met alle liefde! Maar dat neemt niet weg dat dat zwaar is. Want het gaat continu door dag en nacht. Het hele verhaal van mijn zoontje is te vinden op WieisDaan.nl

Ondernemer

Sinds oktober 2020 heb ik ook mijn eigen bedrijf ‘Gerrits Creaties’. Zie GerritsCreaties.nl

Met mijn eigen onderneming ben ik actief in het 3D printen. Ik ontwerp gepersonaliseerde naamcadeaus, welke weer in mijn webshop te koop zijn. Het doel is dat elk product gepersonaliseerd kan worden door de klant met een eigen gekozen naam of tekst, 3Dkadootjes.nl. Sinds januari 2021 is er een bedrijfstak naast gekomen binnen Gerrits Creaties. Dit is het adviseren, bemiddelen en het verkopen van domeinnamen, DomeinnaamPlaza.nl.

Liefhebber van podcasts

Al jaren ben ik een liefhebber van podcasts. Ik luister graag naar podcasts, waar ik er de tijd voor heb. Maar ook ik ambieer nog altijd het maken van een eigen podcast. Qua tijd hiervoor is het af en toe wat lastig. Maar ik bekijk nog altijd de mogelijkheden om in de toekomst toch een eigen podcast te gaan produceren.

Schrijven over bepaalde onderwerpen

Ook het schrijven is iets wat ik zo nu en dan doe. Gewoon in mijn vrije tijd. Schrijven over een bepaald onderwerp. Ik schrijf dan gewoon wat ik vindt van een ‘bepaald’ onderwerp. Zie het als een column. Deze columns zijn hier op mijn website te lezen.

Voormalig radiomaker & voice over

Je kunt mij kennen uit het verleden. Van 2005 tot en met 2016 zat ik graag achter de schuiven. Zo heb ik diverse radioprogramma’s gemaakt. Daarnaast deed ik ook voice over klussen.