NIEUW radiostation: Radio890.nl

Er is nieuws! Achter de schermen ben ik bezig met een compleet nieuw radiostation! Afgelopen week is mij verschillende keren gevraagd of ik het niet nog eens zag zitten om iets op te starten, bij deze. Ik ben ideeën gaan uitwerken, en kwam op een mooi plan uit! De komende tijd zal ik rustig verder werken aan dit nieuwe radiostation (website, compleet nonstop systeem enzovoort). Dit nieuwe radiostation komt pas on-air als het ook echt af is en niet eerder! Voor dit nieuwe station zoek ik ook nog voldoende dj’s! Het nieuwe station heeft de naam Radio 890 gekregen en de 890 staat voor 80’s, 90’s en 00’s. Dat zal het hoofd format zijn, met een vleugje hedendaagse muziek en top40 en een nederlandse plaat. De website is vanaf nu hier te vinden >>> www.radio890.nl ALLEEN de vacature page is zichtbaar meer niet.

%d bloggers liken dit: