Ik was te horen op @NPORadio2 bij @robstenders in zijn middag en avond programma

KX Radio het station van Rob Stenders is op zoek naar nieuwe deejays. Ik heb tot het moment van emailen getwijfeld of ik wel moest emailen. Toch besloten om te emailen! Ja wat heb je te verliezen? Het mooiste is natuurlijk om van je hobby, je passie je werk te maken of in ieder geval een stapje omhoog te kunnen doen. Gezien mijn leeftijd (31), en het feit dat ik geen briljante radiomaker ben dus toch gedaan. Of ik er spijt van heb gemaild te hebben naar KX Radio? NEE absoluut niet. Radio maken is en blijft voor mij 1 grote passie. Hierin kom ik tot rust en ontspan ik volledig.

Ik zat heel toevallig te luisteren naar Radio 2 op moment dat ik mijn naam hoorde vallen, ik dacht huh? Volume iets harder, goed luisteren VERREK het gaat over mij. En toen hoorde ik wat stukjes demo van mij (overigens uit mijn programma van radio 890) zomaar op radio 2 bij Rob. Eerste wat ik dacht DAMN dan ga je af als een gieter… Vervolgens in de avond had Rob zijn 2e programma op 2 (alleen op de vrijdag 14:00u – 16:00u & 22:00u – 00:00u). Nadat ik in de middag mijzelf hoorde op radio 2 heb ik geprobeerd contact te zoeken met Rob via twitter. Geen gehoor. In de avond kwam er wel contact! En toen werd ik ook even gebeld door Rob en aanhang. Leuk gesprek gehad! En de woorden van Rob doen mij veel deugd. En dit geeft mij nog meer power mijn grootste passie gewoon voort te zetten! Juist radio maken! Rob dankjewel!

De audio fragmenten zijn opgedeeld in 2 delen. Deel 1 is van zijn middag programma. Deel 2 is van zijn avond programma. Luister dus even beide fragmenten in zijn geheel!

%d bloggers liken dit: