Grote voorbeeld van Dave (Gerard Ekdom) vertrekt bij 3FM

gerard nieuw
Iedereen die Dave kent weet dat Dave een grote fan is van Gerard Ekdom! Dave volgt Gerard al jarenlang, Gerard is ook Dave’s grote voorbeeld op radiogebied. Gisteren spotte Dave een artikel op internet waarin stond dat Gerard zou gaan vertrekken bij 3FM. Dave heeft vervolgens een tweet verstuurd naar Gerard. Vervolgens in zijn programma (Effe Ekdom) besloot Gerard de overstap zelf wereldkundig te maken. Gerard Ekdom gaat vertrekken later dit jaar bij 3FM en gaat naar de ochtend van Radio 2.

De meningen zijn verdeeld op internet, de 1 is blij de ander juist niet. Het glazen huis is nooit meer wat het was… Gerard wordt de concurrent van Giel en zo zijn er nog veel meer reactie’s.

gerard oud

Dave zelf vindt de stap een logische keuze, Gerard is 36 en past dus heel goed bij het verjongende Radio 2. Ik wens Gerard het alle beste bij Radio 2, en ik verhuis met je mee Gerard! En blijf je continu volgen! Nogmaals van harte gefeliciteerd! Hieronder de video waarin Gerard zijn overstap wereldkundig maakt, met een heldere uitleg, en een traantje weg pikt.

 

Liked it? Take a second to support dave on Patreon!
Posts created 86

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: