Dave Gerrits komt met 2 nieuwe radio programma’s

44

Dave gaat komen met 2 nieuwe radio programma’s. Deze programma’s zijn te gebruiken voor ieder radiostation die hier interesse in heeft. Dit omdat er geen datum en tijdsnotering in wordt genoemd. Bij interesse dient men alleen een aanmeld formulier in te vullen, zodat wij weten op welk radiostation, welk programma wordt uitgezonden. Deze programma’s worden gratis aangeboden. Hieronder de programma’s en toelichting!

De Soul & Jazz show:
Dave houd van vele soorten genres muziek, hoog op zijn lijstje staat soul! Fijne muziek, En je hoort niet heel veel programma’s met deze specifieke sound! En Dave gaat een wekelijks een uur brengen met dit fantastische genre! De beste soul en jazz, aangevuld met informatie over de desbetreffende artiesten. Dit programma wordt wekelijks gemaakt, met een duur van 1 uur.

De weg naar het songfestival:
Dit is een tijdelijk thema programma, straks in mei is het weer zover! Het songfestival. Dave gaat dit programma dagelijks maken met de duur van 1 uur! Elke uitzending worden er 2 landen en hun artiest verder uitgelicht! En je hoort natuurlijk de track waarmee ze meedoen aan het songfestival!

Heeft u interesse in een of beide programma’s? Hou deze website goed in de gaten, op korte termijn vindt u hier het aanmeldingsformulier welke u dan kunt invullen, zodat u straks vanaf uitzending 1 dit programma kunt downloaden! Deze programma’s kunnen op ieder willekeurig station gebruikt worden, worden gratis aangeboden, maar ook niet radiostations kunnen zich aanmelden! Ook als u gewoon interesse heeft in deze programma’s! Heeft u vragen? Mail Dave… info@davegerrits.nl of check de contact pagina voor contact mogelijkheden.

%d bloggers liken dit: