BREAKING: Dave Gerrits komt met nieuw radiostation!

Dit is absoluut breaking nieuws! Dave Gerrits keert terug op het net met een eigen radiostation! Ditmaal net even anders dan dat je gewend was. Dave gaat zich voornamelijk bezig houden met het werk achter de schermen! Zo zal er een strak nonstop systeem verschijnen, ook de voice-over producties gaat Dave voor eigen rekening nemen. De naam The Hit station! zal zich richten op nederland maar ook europa en wereldwijd! Met een sterke slogan Hits from all over the world!

Dave heeft toch eigenlijk geen tijd voor radio? Nee eigenlijk niet… maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan, en aangezien ik deze kans krijg aangeboden, moet je zoiets met beide handen aanpakken!!

Een website is er ook al www.thehitstation.nl De lancering is nog niet bekend! Aangezien dit laatste project van Dave aardig wat tijd in beslag neemt voor de lancering! Hou deze website goed in de gaten, of thehitstation.nl

Live programma’s? Jazeker! Dave neemt in het weekend een blok van 2 uur voor zijn rekening, verder worden er deejays gezocht die live programma’s willen gaan maken! Hoe en wat lees je binnenkort op de nieuwe website van het radiostation.

%d bloggers liken dit: