NieuwsPod

NieuwsPod Podcast

Nieuwspod is een podcast waarbij Dave je voorziet van het laatste nieuws, entertainment, sport, het weer en het nieuws van vandaag uit het verleden. Zo ben je elke werkdag altijd actueel en up to date. Een nieuwe aflevering is beschikbaar elke werkdag om 08:00u.

Nu vanaf Maart 2020 keert Nieuwspod terug met nieuwe afleveringen. Allemaal in het teken van de corona crisis in Nederland.

NieuwsPod beschikbaar op alle grote platformen

NieuwsPod is beschikbaar op alle grote platformen! Spotify, Itunes en Google Podcasts.

NieuwsPod supporten?

Ik maak met alle plezier en liefde deze podcast. Waardeer jij NieuwsPod ook? Dan is er een mogelijkheid om deze podcast te supporten. Dit kun je doen door

    • Laat een review achter op Itunes
    • Mail mij met jou ideeën, suggesties en of feedback

Doneren

Je kunt mijn podcast ook steunen door een donatie achter te laten. Dit kan via paypal of een Tikkie.

Paypal: via deze link.
Tikkie: Stuur even een mail naar nieuwspod@davegerrits.nl (je ontvangt dan een linkje waar je zelf een willekeurig bedrag kunt doneren). Alle support wordt enorm gewaardeerd, dankjewel.

Je kunt mijn podcast ook steunen door een maandelijks abonnement via Patreon. Meer informatie is hier te vinden. Become a Patron!

Alle donaties worden opgespaard voor een geweldige set, waarbij podcast opnames nog beter en makkelijker worden om te creëren! De Rode RODEcaster PRO set, klik hier om de set te bekijken.

Adverteren in NieuwsPod

Het is mogelijk om te adverteren in NieuwsPod. De mogelijkheid is dat uw reclame spot wordt toegevoegd aan mijn podcast. Dit kan aan het begin van de podcast of aan het eind van de podcast. Dit kan voor een eenmalige aflevering, maar ook voor de duur van 1 week (5 podcast afleveringen). Interesse in adverteren in NieuwsPod? Mail naar nieuwspod@davegerrits.nl

%d bloggers liken dit: