Over mij

Welkom op mijn website! Ik ben Dave Gerrits. Vader van 2. Waarvan 1 een zorg intensieve zoon met 24×7 zorg. Naast dat ik zorgverlener ben voor mijn zoontje, ben ik ook ondernemer, en maak ik een podcast, en ben ik een podcast liefhebber.

Dag en nacht zorgverlener

De zorg voor mijn zoontje gaat door, dag en nacht. Heel bewust heb ik eind 2015 de keuze gemaakt om te stoppen met werken voor een werkgever. Dit omdat ik en mijn partner zolang mogelijk zelf voor ons zoontje willen zorgen. Ooit komt er een moment dat dat niet meer kan! Zolang wij het zelf kunnen doen, doen we dat zonder twijfel, en met alle liefde! Maar dat neemt niet weg dat dat zwaar is. Want het gaat continu door dag en nacht. Het hele verhaal van mijn zoontje is te vinden op WieisDaan.nl

Ondernemer

Sinds oktober 2020 heb ik ook mijn eigen bedrijf ‘Gerrits Creaties’. Zie GerritsCreaties.nl

Met mijn eigen onderneming ben ik actief in het 3D printen. Ik ontwerp gepersonaliseerde naamcadeaus, welke weer in mijn webshop te koop zijn. Het doel is dat elk product gepersonaliseerd kan worden door de klant met een eigen gekozen naam of tekst, 3Dkadootjes.nl. Sinds januari 2021 is er een bedrijfstak naast gekomen binnen Gerrits Creaties. Dit is het adviseren, bemiddelen en het verkopen van domeinnamen, DomeinnaamPlaza.nl.

Liefhebber van podcasts

Al jaren ben ik een liefhebber van podcasts. Ik luister graag naar podcasts, dit doe ik 9 van de 10 keer op mijn iPhone 12! Als ik even tijd heb beluister ik op deze manier mijn favoriete podcasts die ik volg.

Podcast maker

Inmiddels ben ik in het bezit van een professionele (mobiele) opname studio, namelijk de Rodecaster pro & Rode podmic. Hiermee produceer ik mijn eigen podcast in optimale audio kwaliteit!

Voormalig radiomaker & voice over

Je kunt mij kennen uit het verleden. Van 2005 tot en met 2016 zat ik graag achter de schuiven. Zo heb ik diverse radioprogramma’s gemaakt. Daarnaast deed ik ook voice over klussen.