Is Nicolai Jørgensen de juiste spits voor feyenoord?

De afgelopen weken werden er diverse namen genoemd voor de spits positie bij feyenoord. Waaronder Bas Dost en Ricky Van Wolfswinkel. En vandaag komt meneer van Geel met Jørgensen op de proppen. Voor mijn eigen gevoel niet eens zo slecht… halverwege de twintig, weet vanuit diverse hoeken te scoren… niet geheel onbelangrijk voor een spits. Alleen vraag ik mij af, als je voor de titel wilt spelen en europees iets wilt bewijzen heb je dan genoeg aan kramer en Jørgensen? Nee dat denk ik niet. Komt van Wolfswinkel dan misschien ook nog?

Dan heb je natuurlijk wel een luxe probleem. Van dan willen 2 van de 3 spitsen gewoon spelen. Nog iets meer over Jørgensen

Jørgensen speelde de afgelopen vier seizoenen voor FC Kopenhagen. Eerder kwam hij uit voor 1. FC Kaiserslautern (Dui), Bayer Leverkusen (Dui) en AB (Den). Bij FC Kopenhagen had hij nog een contract voor een jaar.
De 1.90 m. lange Jørgensen scoorde in het afgelopen seizoen vijftien keer in 31 competitiewedstrijden en gaf zeven assists. Met zijn club won hij 2015-2016 zowel de landstitel als het Deense bekertoernooi. Ook in 2015 won Jørgensen met FC Kopenhagen de Deense beker, nadat de aanvaller in 2013 al landskampioen was geworden met zijn ploeg. En wat te zeggen over de speculatie over de transfersom van 3,5 miljoen! Hij had immers nog maar een contract voor 1 jaar, is dat dan niet iets te hoog?

Het zal mij benieuwen of Jørgensen het kan waar maken, talent en kwaliteit heeft hij, de tijd zal het uit moeten wijzen en hopelijk bezwijkt hij niet aan kuip vrees.

Deel dit:
Liked it? Take a second to support dave on Patreon!
Posts created 86

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
http://davegerrits.nl/is-nicolai-jorgensen-de-juiste-spits-voor-feyenoord">
Twitter
LinkedIn