Het gesprek van de dag

Het gesprek van de dag (Podcast)

Het gesprek van de dag is een podcast waarbij Dave in gesprek gaat met een persoon. Om van alles over zijn gesprekspartner te weten te komen. Wie is hij/zij? Wat doet hij/zij in het dagelijks leven. En samen bespreken ze de actualiteiten van de dag. Hieruit kunnen hele boeiende verhalen ontstaan.

Het gesprek van de dag is beschikbaar op alle grote platformen

Het gesprek van de dag is beschikbaar op alle grote platformen! Spotify, Itunes en Google Podcasts.

Mijn podcast supporten?

Ik maak met alle plezier en liefde deze podcast. Waardeer jij deze podcast ook? Dan is er een mogelijkheid om deze podcast te supporten. Dit kun je doen door

    • Laat een review achter op Itunes
    • Deel deze podcast op je socials
    • Mail mij met jou ideeën, suggesties en of feedback

Doneren

Je kunt mijn podcast ook steunen door een donatie achter te laten. Dit kan via paypal of een Tikkie.

Paypal: via deze link.
Tikkie: Stuur even een mail naar podcast@davegerrits.nl (je ontvangt dan een linkje waar je zelf een willekeurig bedrag kunt doneren). Alle support wordt enorm gewaardeerd, dankjewel.

Alle donaties worden opgespaard voor een geweldige set, waarbij podcast opnames nog beter en makkelijker worden om te creëren! De Rode RODEcaster PRO set, klik hier om de set te bekijken.

Adverteren in mijn podcast?

Het is mogelijk om te adverteren in mijn podcast. De mogelijkheid is dat uw reclame spot wordt toegevoegd aan mijn podcast. Dit kan aan het begin van de podcast of aan het eind van de podcast. Dit kan voor een eenmalige aflevering, maar ook voor meerdere afleveringen. Interesse in adverteren in mijn podcast? Mail naar podcast@davegerrits.nl